Bioslimming

Bioslimming

Droom jij van een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite verminderd en jouw huid strakker wordt, terwijl je ondertussen kunt ontspannen?

Als jouw antwoord “JA” is dan is Bioslimming jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. Binnen no time een megazachte, glanzende, strakkere en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Huid verstevigen en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen resultaat.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (caffeīne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten, stevig wordt ingemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’. De behandeling is van borst tot en met knie. Je kunt als extra optie armen en kuiten erbij laten behandelen. De Bioslimming is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

De behandeling

Bij deze behandelmethode maken we gebruik van verschillende gels die over elkaar heen worden aangebracht van knie tot borst. Zodra de eerste 3 gels zijn aangebracht wordt de huid ingepakt met folie. Tijdens deze stap mag je plaats nemen op de behandelstoel en 30-40 minuten heerlijk ontspannen terwijl de werkstoffen van de gel kunnen inwerken. Nadien wordt de folie en het overtollig product verwijderd en brengen we de laatste gel aan. BioSlimming maakt gebruik van thermische componenten; warm en koud. De behandeling wordt op deze manier nog intensiever. De ingrediënten dringen hierdoor dieper in de huid en de plaatselijke doorbloeding wordt verhoogt. Je ervaart door de thermische componenten een warm (tijdens de wrap) en koud (tijdens het aanbrengen van de laatste gel) gevoel tijdens de behandeling.

De voordelen van Bioslimming

 • Geeft zichtbaar en blijvend resultaat vanaf de 1e behandeling
 • Vermindert cellulite
 • Versnelt gewicht -en centimeter verlies
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataders en striaé
 • Verstevigt de verslapte huid en maakt collageen aan
 • Veroorzaakt vetverbranding in de 2e huidlaag
 • Elimineert afvalstoffen en zorgt voor een ultieme detox

Aantal behandelingen

Je kunt de Bioslimming behandeling zowel los als in kuurverband inplannen. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat. Bij een kuur gaan we uit van 6 behandelingen. Deze worden wekelijks uitgevoerd.

Prijs

Bioslimming intake + kennismakingsbehandeling €137,50 voor €108

Plan een gratis intake in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

  FAQ Bioslimming

  Wat houdt warmte -en koudstimulatie in?

  Met dat laatste bedoelen we dat de laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd, en jij, terwijl je fijn ligt, kan wegdoezelen. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 24 uur door. Vanzelfsprekend ga je erna ook niet douchen. Je laat de stoffen de volgende vier uur verder inwerken.

  Hoe kan het dat Bioslimming cellulite vermindert?

  Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladdere structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

  Is het resultaat blijvend?

  Bioslimming is een pijnloze behandeling. Je hebt direct zichtbaar en blijvend resultaat na slechts 1 behandeling!

  Hoeveel Bioslimming behandelingen heb ik nodig?

  Dit is geheel afhankelijk van het resultaat dat je wil behalen. J kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 die wekelijks worden uitgevoerd. Om optimale resultaten te behalen worden behandelingen in de combinatie met de Bioslimming thuisproducten ingezet.

  Bestaat er ook een Bioslimming thuisbehandeling?

  Jazeker! Ideaal voor diegene die geen tijd heeft om een salon behandeling te ondergaan of voor diegene die de salon behandeling extra wil ondersteunen en nóg sneller en beter resultaat wil. In de Home Set zitten 3 gels en crème die je wekelijks plaatselijk aanbrengt. Deze stimuleren de bloedsomloop, breken vet af en verzachten de huid. Tevens helpt het ontstekingen te verminderen waardoor cellulite extra wordt aangepakt.

  Moet ik na de behandeling ergens rekening mee houden?

  Na de behandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

  Heb ik een onderhoudsbehandeling nodig?

  Het resultaat van de Bioslimming is blijvend als je lifestyle niet veranderd.

  Wanneer is het resultaat zichtbaar?

  Dit is per persoon verschillend. Dit kan afhankelijk zijn van meerdere factoren zoals lifestyle, water drinken en hoe goed je zelf thuis de behandeling ondersteunt. Wij begeleiden je om het resultaat te optimaliseren.