Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Met onze bindweefselmassage geven we je huid een workout door middel van bindweefselmassage gecombineerd met buccalmassage.

Wat doet een bindweefselmassage?

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijg je een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Wat doet een buccalmassage?

Buccalmassage wordt ook wel ‘facelift massage’ genoemd. De aangezichtsspieren zijn zeer moeilijk te trainen. Deze massage is een total workout voor juist die spieren. Door alle spieren van je gezicht te bewerken, inclusief de binnenkant, ontstaat er een enorme ontspanning van het hele gezicht -en hals gebied. Er hoopt zich altijd veel spanning op aan de bovenkant van ons lichaam, wat heel lastig is om zelf te ontspannen en weg te krijgen. Deze massage helpt daar enorm bij. Het resultaat is, behalve die ontspanning, ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Dit is wel een zeer natuurlijke manier om je veroudering, met name het gaan hangen van je huid, zo lang mogelijk uit te stellen.

Wat zijn de resultaten?

Al na de eerste behandeling zijn de resultaten direct zichtbaar. Na een paar behandelingen ziet je huid er beter uit en wordt het weefsel soepeler, fijne lijntjes worden minder en je kaaklijn wordt strakker. Nagelang je huidwensen bereik je het beste resultaat na een kuur van 6 behandelingen.

Resultaten na een bindweefselmassage zijn:

  • Minder rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Strakkere kaaklijn
  • Contouring van het gezicht
  • Strakkere en stevigere huid
  • Meer volume in de wangen
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Stralende en jonger uitziende huid
  • Betere conditie van de huid

Zeg maar dag tegen botox en injectables!

Voor wie is de bindweefselmassage geschikt?

Eigenlijk voor iedereen. Gewoon omdat het een hele effectieve massage is, waarbij je spieren voelt ontspannen waarvan je niet wist dat je ze had. Mensen die klemmen met de kaak hebben hier veel baat bij, want door dit regelmatig te masseren worden de spieren veel soepeler en meer ontspannen. Het werkt namelijk door op alle omliggende spieren.

Bindweefselmassage 30 min. incl. peeling vanaf €99

Frequentie

Het aantal behandelingen hangt af van je huidwensen , de spanning van je spieren en welk resultaat je wilt behalen. Al na 1 behandeling ervaar je al een enorme ontspanning van je spieren, meer volume en is je gezicht meer gelift.

Plan een gratis intakegesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.