Acne

Acne

In 3 maanden van je acne af met het DSTRESS 4-stappenplan!

‘Een huid die gevoelig is voor acné en ontstekingen wordt vaak geassocieerd met puberteit, een periode die gekenmerkt wordt door hormonen die door het lijf gieren. Volwassenen kunnen ook te maken krijgen met acné en ontstekingen.’

Wat houdt het 4-stappenplan in?

Heb je al jaren last van acne, ontstekingen, onderhuidse ontstekingen en meëeters? Ben je ongelukkig met je huid? Al jaren behandelen wij acne succesvol met ons 4-stappenplan. We pakken de huid niet alleen van buitenaf aan maar gaan vooral de oorzaak zoeken. De oorzaak komt van binnenuit en behandelen deze zonder medicatie. Medicatie is een snelle oplosser maar lost het probleem niet op. Samen met jou gaan we een mooie, gezonde en goed uitziende huid creëeren.

Stap 1 – Detoxen

Detoxen oftewel ontgiften gebeurt op geheel natuurlijke natuurlijke wijze. Je gaat van binnenuit aan de slag met voedingssupplementen op basis van planten- en kruidenextracten die de huid beschermen en de talgproductie reguleren. Dit supplement optimaliseert de huid door de barrière gesloten te houden zodat ongewenste bacteriën niet in de haarzakjes kunnen binnendringen.Ze ondersteunen de reinigende functie van de lever met choline (zonder bijwerkingen). Dit heeft een gunstig effect op het lichaam en de huidconditie. In veruit de meeste gevallen schoont het gelaat heel snel op, binnen enkele maanden, soms zelfs sneller. ​Gedurende de detox fase kun je gewoon blijven eten met uitzondering op voedingsstoffen waar je intolerant op reageert (zie stap 2).

Het resultaat van deze tabletten is een huid met een ‘rustigere’ talgproductie, een huid zonder onregelmatigheden en een betere huidbarrièrefunctie.

Stap 2 – Intollerantietest

Als het nodig is bieden wij een extra ondersteuning van onze manier van aanpak. Door een natuurgeneeskundige wordt er gekeken of er nog meer factoren een rol spelen bij je huidklachten. Je wordt doorgemeten met bioresonantie: je lichaam wordt als het ware ‘ gelezen’. Meer dan 400 producten, alle E-nummers, andere additieven en omgevingsstoffen worden gemeten. Deze meting is geheel pijnloos en meet een aantal aandachtspunten met betrekking tot acne. Tevens krijg je, mits nodig, een gericht voedingsadvies mee.

Er wordt o.a. gekeken naar:

  • Zijn je organen actief genoeg
  • Spelen hormonen een rol
  • Hoe zit het met stress, spanning ed.
  • Wat doet voeding met jou
  • Misschien heb je een extra stofje, bv. vitamine, nodig

Samen met jou wordt er dan, zo nodig, een aanvullend plan van aanpak gemaakt. Dat kan een ondersteunend supplement zijn, voedingsadvies en/of iets met je leefstijl. Dat hoeven geen rigoreuze dingen te zijn, een kleine aanpassing kan al een mooi effect geven.

De eerste meting duurt grofweg een uur met daarna nog twee keer een vervolg afspraak van maximaal een half uur.
Dan wordt er nogmaals gekeken/ gemeten hoe het gaat en worden uiteraard al je vragen beantwoord. Zonodig passen we het plan van aanpak aan.

Stap 3 – Behandelingen

Afhankelijk van de mate van je acne zullen wij diverse behandelingen in gaan zetten. Dit doe je in combinatie met thuisverzorgingsproducten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van het probleem. Tijdens een gratis intake kan een exacte prijs afgegeven worden. Per persoon zal bekeken worden welke behandeling nodig is want niet iedereen is gelijk. DSTRESS werkt op maat!

Stap 4 – Producten

Tijdens de gratis intake wordt gekeken welke ondersteunende verzorgingsproducten van Murad je huid nodig heeft om de acné behandelingen te ondersteunen. Het aantal en welke huidverzorgingsproducten is afhankelijk van de ernst van het probleem. Tijdens het intakegesprek kan een exacte prijs afgegeven worden. Daarvoor zal eerst een uitgebreide huidanalyse en huidecho plaats moeten vinden.

Wordt acne vergoed door je zorgverzekeraar?

Als de behandeling wordt ingezet ter bestrijding van acne zullen sommige zorgverzekeringen een vergoeding aanbieden. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het aanvullende pakket dat je hebt afgesloten. Ook verschilt het bedrag per verzekeraar, dus check dit vooral even bij je eigen verzekering.

Acne behandeling vanaf €59

Plan van aanpak

De mate en ernst van acne is per persoon verschillend. Daarom vraagt acne om maatwerk. Tijdens een intakegesprek bekijken we je huid van de binnen -en buitenkant. Aan de hand daarvan kunnen wij het gepersonaliseerde behandelplan opstellen. Samen bespreken we de behandelmethode en het gebruik van de producten en supplementen voor thuis. Voordat je de deur uitgaat is alles duidelijk en kun je al starten met de voorbereidende fase. De intolerantietest wordt op een ander moment ingepland.

Met behulp van het 4-stappenplan kunnen wij de acné binnen 3 maanden met 85% – 95% terugdringen.

Plan een gratis intakegesprek in!

Heb je last van huidproblemen zoals acné laat je dan informeren tijdens een gratis intakegesprek over de zeer innovatieve en effectieve behandelmethode voor wat betreft huidverbetering als huidverjonging. Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

Personen onder de 19 jaar onder begeleiding van een ouder.