Intakegesprek

Intakegesprek

De mooiste versie van jezelf wordt je alleen met een goede voorbereiding!

Hoe gaan wij te werk

Huidverbetering -en verjonging is een persoonlijke wens. Welk doel heb je? Om je doel duidelijk te krijgen starten we eerst met een uitgebreid intakegesprek. Na het maken van een afspraak volgt een digitaal intakeformulier per mail. Hierin kun je duidelijk aangeven wat je doel is en kunnen onze experts zich goed voorbereiden op het gesprek. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we samen je doelen, wensen en gaan we samen naar je huid of lichaam kijken. Na de uitgebreide analyse maken we ook een huidecho. Aan de hand van de huidecho en analyse kunnen we de opbouw van je huid zien en bespreken welke doelen haalbaar zijn.

Hoe werkt de huidecho?

De scan kijkt als een echo in jouw huid. Deze echo geeft inzicht in je huidconditie, de ontwikkeling van de rimpel in je huid, mogelijke tekorten/problemen die jouw lijf ervaart om aan jouw huid/lichaam te werken en de aanmaak van collageen.

Met één druk op de knop krijgen onze experts inzicht in de huid. Het duurt maar een paar seconden en is pijnloos.

Advies

Na de behandeling hebben we een volledig beeld van je huid/lichaam. Aan de hand van alle informatie geeft onze huidexpert na de behandeling een advies voor wat betreft de gewenste behandelfrequentie en huidverzorgingsproducten die het gewenste huiddoel gaan bereiken.

Look good feel good

Ons doel is om jouw de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Hoe fijn is het om in de spiegel te kijken en blij met je jezelf te zijn. Onze slogan luidt niet voor niets Look good feel good!

Advies zonder afspraak

Niet iedereen wil een behandeling of heeft daar de tijd voor. Geen probleem! Onze huidexperts geven ook gepersonaliseerd advies over goede huidverzorging. Op maat gemaakt. Dagelijkse huidverzorging en/of supplementen kunnen al een groot verschil geven op het gebied van huidverbetering -en verjonging.

Intakegsprek €0,-