Beauty Award

Beauty Award 2015

Beauty-Award-logo-transparant

In 2015 heeft DSTRESS meegedongen met de Beauty Award. Samen met slechts vier andere salons in Nederland was DSTRESS in de race voor de titel Beauty Salon van het Jaar. Een Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding voor beautysalons en schoonheidspecialistes in Nederland. De prijzen worden jaarlijks toegekend door leveranciersorganisatie Beauty Trade Professionals (BTP) en het vakblad Kosmetiek.

Om voor de Award in aanmerking te komen wist DTRESS de jury te overtuigen met een uitgebreid document waarin de bedrijfmissie en het onderscheidend karakter van de salon uitvoerig waren beschreven. Verder beoordeelde de jury het commercieel inzicht en de inzet van social media van DSTRESS. Bovendien kreeg de Helmondse salon ook bezoek van een mystery guest die haar bevindingen aan de jury terugkoppelde.

Volgens de jury weet DSTRESS zich te onderscheiden door kennis, vaardigheid en een hoge dosis business-skills. Tijdens de uitreiking op 2 maart 2015, ook wel de de Oscar-uitreiking van de branche genoemd, werd de Beauty Salon van het Jaar bekendgemaakt. Helaas viel DSTRESS dat jaar niet in de prijzen. Wellicht een volgende keer.

beauty award