Bye Bye Cellulite

Bye Bye Cellulite

Strakkere benen en billen zonder jezelf 7 dagen per week in het zweet te werken? Wie wil dat nou niet?!

Hoe werkt Bye Bye Cellulite?

Met de Bye Bye Cellulite wordt gebruik gemaakt van de meeste geavanceerde en innovatieve techniek. Deze vijfvoudige techniek zorgt ervoor dat de huid verstrakt, cellulite vermindert en het silhouet slanker wordt! Het is de nieuwste ontwikkeling om de schade van de jaren te herstellen. Met de Bye Bye Cellulite behandeling pakken we probleemzones aan. Je moet hierbij denken aan plaatselijke cellulite, striaé, huidverslapping, littekens en plaatselijke vetophoping.

Wat zijn de resultaten?

Na een kuur is cellulite sterk verminderd of zelfs weg, is de huid gladder en strakker, zijn littekens minder zichtbaar en zijn vetophopingen verleden tijd.

Behandelzones

Bye Bye Cellulite wordt plaatselijk ingezet voor het behandelen van benen, billen, buik, armen en knieën.
De spieren worden door warmte gestimuleerd dankzij de micro-elektrische impulsen en radiofrequentie. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en elastischer.

De behandeling

De behandelduur kan variëren tussen de 30 – 60 minuten. De tijd is afhankelijk van de wensen en de grootte van het te behandelen gebied. De behandeling is geheel pijnloos. De huid wordt warm en het voelt aan als een ontspannende massage. De behandeling kan zowel los als in kuurverband worden uitgevoerd.

De voordelen van Bye Bye Cellulite

De behandeling werkt nog 3-6 maanden door. De behandelmethode is pijnvrij, is effectief, snel resultaat en na de behandeling kun je de dagelijkse gang van zaken weer oppakken. Daarnaast wordt de huid steviger, verbeterde doorbloeding en wordt de huidskleur stralender en jeugdiger.

Aantal behandelingen

Je kunt de Bye Bye Cellulite behandeling zowel los als in kuurverband inplannen. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat. Bij een kuur gaan we uit van 6 – 12 behandelingen. Deze worden wekelijk uitgevoerd.

Prijs

Bye Bye Cellulite vanaf €64

Plan een gratis intakegesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

FAQ Bye Bye Cellulite

Moet je voorafgaand aan de behandeling een intake inplannen?

Een intensieve behandeling vraagt om een goede voorbereiding. We bespreken je wensen, gezondheid en brengen je huid in kaart. Middels een huidecho meten we je collageen en leggen we je start vast.

Welke voordelen heeft een kuur?

Een kuur is vergelijkbaar met een sportabonnement. Als je af en toe sport behaal je ook geen resultaat. Deze behandelmethode is jouw personal trainer. Met een kuur gaan we voor maximaal resultaat!

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand aan de behandeling tekenen we, in overleg, het te behandelen gebied af. Als je plaatsneemt op de behandelstoel gaan we eerst de huid reinigen, brengen we een gepersonaliseerd serum aan en maken gebruik van verschillende behandelmethodes zoals voorafgaand besproken.

Hoeveel Bye Bye Cellulite behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. Het hangt af van je lichaam en je wensen. Daarom gaat er altijd een intake aan vooraf.

Hoe werkt de intake?

Voorafgaand aan de Bye Bye Cellulite behandeling wordt er eerst een gratis intake ingepland. Zodra de afspraak bekend is ontvang je per mail een online intakeformulier wat weer geretourneerd moet worden. Op deze manier kan onze specialist zich goed voorbereiden op het gesprek.
Tijdens het intakegesprek wordt de gezondheid besproken en het formulier doorgenomen. Tevens krijg je uitgebreid uitgelegd hoe de behandeling tot stand komt. Tevens wordt er gekeken naar het gebied, behandelmethode en aantal behandelingen wordt besproken. Aan de hand van deze informatie kunnen we direct de prijs doorgeven.

Welke behandelmethodes worden toegepast bij de Bye Bye Cellulite?

We maken gebruik van 5 verschillende methodes

  1. Radiofrequentie: Stimuleert de doorbloeding en maakt de huid steviger
  2. Ultrasound: Pakt huidverslapping aan en maakt de huid steviger
  3. Electroporatie: Reduceert lokale vetophopingen en cellulite
  4. Electrolipolyse: Reduceert lokale vetophopingen en laat de vetcel uiteenvallen
  5. Bindweefselmassage: Stimuleert de doorbloeding, verbetert huidstructuur, reductie van blokkades en verstevigt je huid
Moet ik na de behandeling ergens rekening mee houden?

Na de behandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Soms ervaart men roodheid, lichte bloeduitstortingen of tintelingen in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen.

Heb ik een onderhoudsbehandeling nodig?

De Bye Bye Cellulite heeft net als sporten wel onderhoud nodig. Na de kuur adviseren we maandelijks een behandeling. Naarmate de behandeling vaker wordt uitgevoerd kan de onderhoudsbehandeling tussen de 1-3 maanden worden uitgevoerd.

Moet ik zelf ook iets doen om het resultaat te verbeteren?

Jazeker! Thuis moet je dagelijks 1,5 tot 2 liter water drinken. Hoe meer water je drinkt des te meer afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Tevens dien je wekelijks de huid te scrubben en adviseren wij een bodylotion die cellulite vermindert en huidverstrakking stimuleert.

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Dit is per persoon verschillend. Dit kan afhankelijk zijn van meerdere factoren zoals lifestyle, water drinken en hoe goed je zelf thuis de behandeling ondersteunt.