La Colline

La Colline

Alle La Colline behandelingen staan voor exclusieve Zwitserse luxe. La Colline is werkt huidverjongend, vult tekorten en zuurstofreserves van de cellen aan zodat je huid weer nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen. 

Waarom La Colline?

La Colline behandelingen werken op het niveau van de celtherapie. De huidverjongende producten vullen de tekorten en zuurstofreserves van de cellen aan zodat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen. Zie het als een persoonlijke trainer voor jouw huid. Een combinatie van Oosterse en Westerse massagemethoden, zoals bindweefselmassage, hebben als doel rimpels te verminderen, de huid strakker en zachter te maken.

Door de holistische benadering in de behandelingen bereikt je een totale ontspanning van lichaam en geest en een jonge huid. Een unieke ervaring!

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid.

Wat zijn de voordelen?

Naarmate je ouder wordt beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals UV-straling, stress, onzuivere lucht ontregelen en beschadigen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria (in Zwitserland) een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten: het CMAge Complex.

Wat doet het CMAge Complex?

Het La Colline CMage complex is een soort van personal trainer voor je huid. Het complex vult namelijk de energie en de zuurstof reserves van de cellen aan, zodat hun vitale functies worden geoptimaliseerd. Dit heeft als resultaat dat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen. Bij een La Colline behandeling wordt er dus door het CMAge complex op cel niveau gewerkt. Hierdoor worden de cellen gereactiveerd en geeft het de huid een energie boost waardoor je een stralend en fris uiterlijk krijgt. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en een stralende teint.

Wat La Colline zo bijzonder maakt is dat het op basis van celtherapie werkt. Dit is de meest intensieve vorm van huidverjonging. Dit betekent dat het energie niveau in de huidcel wordt opgeladen. Indien de huidcel meer energie heeft zal hij functies, waaronder aanmaak van collageen en elastine, beter en op een jonger niveau kunnen uitvoeren. Tevens geeft het een prikkel op de buitenkant van de celwand om de cel te laten werken.

La Colline behandeling

De behandelingen van La Colline hebben bevatten een combinatie van diverse massagemethodes, zoals bindweefsel -drukpunt- en ontspanningsmassage. Deze hebben naast dat ze heerlijk ontspannen zijn als doel rimpels te verminderen met als resultaat een strakkere en zachtere huid. Door de holistische benadering bij de behandelingen bereik je een totale ontspanning van lichaam en geest en een jonge huid. Een unieke La Colline ervaring!

La Colline vanaf €109

Plan een gratis intakegesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.