Algen Peel

Algen Peel | Beauty Angel collageenlamp

Bye Bye grauwe, doffe huid. Welkom stralende huid!

Wat doet de Algen Peel met Beauty Angel collageenlamp?

De Algen Peel is een huidverbeterende en huidverjongende behandeling die werkt op het natuurlijk huidherstellend vermogen van onze huid. Deze kruidenpeeling is samengesteld uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals o.a. Blaaswier, Witte Sprongilla en Algen. De peeling is zo samengesteld dat deze perfect werkt in combinatie met de Beauty Angel Collageen Lamp. De combinatie van de Algen Peel samen met de lichttherapie van de Beauty Angel Collageen Lamp zorgt voor een optimaal resultaat.

De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen waardoor doffe dode huidcellen van de huid worden afgestoten. In tegenstelling tot veel peeling methoden werkt deze peeling niet van buitenaf maar echt vanaf de diepere huidlagen naar buiten toe.  Daarnaast wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd wat zorgt voor een verbetering van elasticiteit, versteviging en hydratatie in de huid. Kort gezegd werkt deze behandeling zeer intensief en op een natuurlijke wijze tegen het huidverouderingsproces van onze huid.

Wat zijn de resultaten?

De Algen Peel reinigt de huid intensief van dode huidcellen en indien aanwezig het overtollige talg. De huid wordt gladder, frisser, elastischer en zal er stralender uitzien. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de aanmaak van nieuwe huidcellen zal worden geactiveerd. Wat een positieve invloed heeft op het collageen en elastine in onze huid. Een extra boost tijdens deze behandeling geeft de Beauty Angel Collageen Lamp welke wordt ingezet na de Algen Peel. De productie van collageen, elastine en hyaluron wordt geactiveerd wat zorgt voor vermindering van ( fijne) lijntjes en rimpels en een verbetering van het vochtgehalte en elasticiteit.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Beginnende fijne lijntjes en rimpels
  • Huidverslapping
  • Vochtarme huid
  • Acne
  • Rosacea
  • Vette huid
  • Doffe, vale huid
  • Vermoeide huid
  • Oppervlakkige pigmentvlekken

Behandeling

De Algen Peel kan als losse behandeling ingezet worden of als kuur. Met een kuur gaan we intensiever aan de huid werken. Je moet hierbij denken aan het verminderen van ontstekingen, talg, fijne lijntjes en rimpels ed. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen binnen 14 dagen.

Voor een geïrriteerde huid (acne, eczeem, psoriasis) adviseren we 10 behandelingen per jaar en dan 1 behandeling per 4 tot 5 weken.

Prijs

Algen Peel 60 minuten €95