Huidecho

Huidecho

Meten is weten!

Een mooiere huid

Als je wil werken aan huidverbetering -of verjonging kan dat door middel van goede producten en behandelingen. Maar uiteindelijk komt schoonheid van binnenuit. Met de huidecho gaan we kijken hoe je huid er van binnen uitziet. Hoe goed is je huidbarrière? Kan je huid het vocht behouden of kunnen schadelijke invloeden je huid beschadigen? Maakt je huid voldoende collageen aan of zijn er factoren die de aanmaak beïnvloeden? Hoe je huid ervoor staat is te zien in een huidecho.

Maatwerk

Aan de hand van de huidecho kunnen wij een persoonlijk plan van aanpak maken op het gebied van huidverbetering -of verjonging. Het is belangrijk om te weten hoe je huid ervoor staat voordat we aan de slag gaan met intensieve behandelingen. We willen niet meer schade aanrichten maar de huid juist opbouwen en verbeteren. Dat kan alleen als je huid daarvoor de juiste bouwstenen heeft.

Hoe werkt de huidecho?

De scan kijkt als een echo in jouw huid. Deze echo geeft inzicht in je huidconditie, de ontwikkeling van de rimpel in je huid, mogelijke tekorten/problemen die jouw lijf ervaart om aan jouw huid te werken en de aanmaak van collageen.

Met één druk op de knop krijgen onze experts inzicht in de huid. Het duurt maar een paar seconden en is pijnloos.

Voortgang

Heeft je huid tekorten en ga je jouw huid voorzien van bouwstenen dan plannen we een nieuwe huidecho in. Na 3 maanden gaan we een nieuwe huidecho maken om te kijken welke resultaten er al geboekt zijn. Door het gebruik van supplementen zie je al snel dat darm -en gewrichtsklachten minder worden, de huid zijn originele glow weer krijgt, ontstekingen en oneffenheden verminderd zijn en de huid steviger aanvoelt.

Wacht niet langer

Als jij je huid wil verbeteren, weer een gezonde glow wil, minder rimpels en verslapping en ontstekingen wil verminderen, maak dan direct een afspraak voor de huidecho. Laat je huid scannen en ons jouw informeren!

Huidecho €0,-