Cryo

CRYOLIPOLYSE | VET BEVRIEZEN | BODY-WIZARD DUO

Let op: cryolipolyse is geen methode om snel gewicht te verliezen! Het gaat echt om het shapen van je lichaam door vet te verwijderen op bepaalde plekken. Maar dan wel op een natuurlijke manier. Je lichaam doet namelijk echt zelf het werk.

Cryolipolyse is onder verschillende mensen bekend als droommethode wat betreft het vet verwijderen.

WAT IS CRYOLIPOLYSE?

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmtetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

VETBEVRIEZING DOOR DE CRYOLIPOLYSE

Er zijn veel verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. Echter weet ik dat er maar een aantal apparaten goedgekeurd zijn. Waaronder ons apparaat die in 2019 volgens de nieuwste technologieën en keurmerken op de markt is gekomen.

De Cryo verwarmt eerst de huid tot 40℃ graden Celsius op in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten zal de huid terug gekoeld worden naar tussen de 0℃ en de 4℃ graden Celsius door een applicator met koelplaten die -9℃ zijn. Op het moment dat de vetlaag eerst verwarmd wordt, zal de laag sponsig worden en kan er meer bereik gehaald worden in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden. Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen de kou kan, dus de volgende stap is dat we de vetcellen 60 min. lang bloot gaan stellen aan -9℃ graden Celcius waardoor de cellen kristalliseren en kapot gaan.

DE BEHANDELING

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden

Een Cryolipolyse behandeling werkt per zone. Afhankelijk van jouw wensen worden een of meerdere zones behandeld. Een behandeling duurt niet langer dan 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om jouw behandelplan vast te stellen.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wil je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

WELKE GEBIEDEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

 • Heupen
 • Buik
 • Rug
 • Love handles
 • Billen
 • Benen binnenkant -en buitenkant
 • Knieën
 • Taille
 • Maagstreek
 • Kin/Onderkin

HET VET BLIJFT WEG!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-wizard Duo cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

HOEVEEL CRYOLIPOLYSE BEHANDELINGEN HEB JE NODIG OM HET GEWENSTE RESULTAAT TE BEHALEN?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van je lichaam en je vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 10 tot 12 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kan je gewoon iets doen wat je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met je ogen dicht of je kan een boekje lezen of je kijkt even tv. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.

Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd

ZONE

MINIMAAL AANTAL PLAATSINGEN PER KEER

Benen2-6 plaatsingen
Armen2 plaatsingen
Buik1-4 plaatsingen
Taille2-4 plaatsingen
Rug2-4 plaatsingen
Kaakcontour2 plaatsingen

ONDERHOUDSBEHANDELINGEN

Een onderhoudsbehandeling is optioneel, vetcellen die vernietigd zijn, zijn definitief weg. Het zichtbare resultaat zal blijven wanneer je er een gezonde levensstijl op nahoud.

Toch kun je door verschillende oorzaken weer in omvang toenemen:

 • Vetcellen kunnen zich verplaatsen
 • Vetcellen kunnen zich vergroten/ opblazen
 • Vetcellen kunnen zich splitsen als ze te groot worden (n.v.t. op de doelgroep die wij met deze machine kunnen behandelen.)
MET NAME HET VERGROTEN OF TERWIJL OPBLAZEN VAN VETCELLEN EN HET SPLITSEN WORDT VEROORZAAKT DOOR DE LEVENSSTIJL (VOEDING, LICHAAMSBEWEGING & SLAAP).

Afhankelijk van de levensstijl kan het nodig zijn om 1 onderhoudsbehandeling per jaar in te plannen.

DE VOORDELEN VAN CRYOLIPOLYSE

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard Duo een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen, armen en onderkin. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10-12 weken voor het lichaam en tussen de 6-8 weken voor de onderkin. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
 • Er worden geen naalden gebruikt
 • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
 • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
 • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
 • De behandeling is medisch verantwoorden wetenschappelijk onderbouwd
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Meest gestelde vragen;

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?
De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen, armen en onderkin.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Ook voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10-12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?
De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

MAAK NU GEBRUIK VAN ONS SPECIALE AANBOD:

Van €175,00,- per behandelkop/plaatsing nu v.a. €98,00,- per plaatsing

1 plaatsing = 1 behandelkop

 • op sommige zones zijn meerdere plaatsingen tegelijk mogelijk.*

*Geldig bij minimaal 3 behandelingen. Het programma moeten binnen 1 jaar voldaan zijn.

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.