FAQ

Veelgestelde vragen

Salon

Hoe gaat de kennismakingsbehandeling in zijn werk?

Ben je niet bekend met DSTRESS of met een bepaalde behandeling dan adviseren wij om een kennismakingsbehandeling in te plannen. Tijdens deze behandeling maak je letterlijk en figuurlijk kennis met onze behandelmethode. We bespreken uw doel, ondergaat een huidecho en huidanalyse zodat we een volledig beeld hebben. Hierna volgt de behandeling die we samen vooraf gekozen hebben aan de hand van het huiddoel. Na de behandeling geven we een compleet advies wat betreft behandeling en producten.

Wat wordt er besproken tijdens een intakegesprek?

Tijdens een intakegesprek bespreken we al jouw wensen. We kijken samen naar de huid en maken een huidecho. Vanuit deze echo kunnen wij zien hoe de huidconditie is en of er van binnenuit te korten zijn. Dit heeft invloed op een eventueel te verwachten resultaat. Vanuit deze echo kunnen we ook zien of de huid klaar is voor bepaalde behandelingen.
We doorlopen een aantal vragen en zullen vanuit deze factoren een passend en compleet advies geven of het gebied van behandelingen en producten.

Waarom wordt er bij bepaalde behandelingen een kuur geadviseerd en hoeveel behandelingen adviseren jullie tijdens een kuur?

Omdat wij gaan en staan voor huidverbetering zijn kuren niet weg te denken in onze werkwijze. Een kuur van een bepaalde behandeling gaat er voor zorgen dat jij langer kan genieten van het resultaat van de behandeling. Hierdoor wordt de algehele conditie van de huid verbeterd waardoor jouw huid in de toekomst ook een eventueel intensievere behandeling aan kan. Op deze manier kunnen wij gaan opbouwen, en bouwen naar het hoogst haalbare niveau op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
Het is per behandeling verschillend hoeveel behandelingen er in een kuur zitten. Gemiddeld ligt dit tussen de 3 en 6 behandelingen.

Mag ik ergens rekening mee houden als de behandeling klaar is?

Op het moment dat je ergens rekening mee moet houden als de behandeling klaar is (denk aan een rode gevoelige huid, oppassen met bepaalde werkstoffen ect) zal de behandelend specialist dit altijd voor de behandeling aangeven.

Welke behandeling is geschikt voor mij?

Dat weten we na het intakegesprek waar we de je huiddoel bespreken en persoonlijke wensen. Aan de hand hiervan wordt samen met jou een behandeling gekozen.

Waarom heb ik beauty supplementen nodig?

Onze filosofie is dat schoonheid van binnenuit komt. Goede voeding en de juiste supplementen bevorderen je gezondheid en het regenererend vermogen van jouw huid.

Zijn huidverbeterende behandeling ontspannen?

Jazeker! Wij bieden maatwerk wat inhoudt dat we de behandeling zoveel mogelijk op maat proberen te maken. Als de behandeling ontspannen moet zijn kun je dat in het intakegesprek aangeven bij je specialist. Zij zal er altijd rekening mee proberen te houden.

Webshop

Hoe weet ik welk huidtype ik heb?

Wij begrijpen dat het lastig is om te bepalen welk huidtype u heeft. Graag helpen wij je hiermee telefonisch verder. Neem gerust contact op met 0492-841294. Doormiddel van een aantal vragen kunnen wij u telefonisch helpen met het bepalen van uw huidtype en/of welke producten mooi aansluiten bij je wens.

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt normaliter tussen de 1 á 2 werkdagen. Het kan voorkomen dat wij een product niet voorradig hebben. Is dit het geval? Dan zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen. Wij zullen ervoor zorgen dat de bestelling zo snel verstuurd wordt.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van de bestelling bedragen € 5,95. Ben je woonachtig in omgeving Helmond? Dan kun je de bestelling ook in de salon komen ophalen. Uiteraard betaal je dan geen verzendkosten. Wij zullen je laten weten zodra de bestelling bij ons klaar staat.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met de ontvangen producten. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan willen wij je vragen om een mail te sturen naar info@dstress.nl. Als je je product naar ons terug wilt sturen, maak dan gebruik van ons retourformulier.