PRX Skin Booster

PRX Skin Booster

Deze professionele behandeling van slechts 30 minuten heeft als doel je natuurlijke en jeugdige uitstraling te herstellen.

Wat doet PRX Skin Booster?

De professionele PRX Skin Booster behandeling van slechts 30 minuten, werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een intensieve massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

Al na 1 behandeling resultaat!

Deze PRX Skin Booster revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glow van je huid wordt na 1 behandeling al zichtbaar mooier. Een mooie en snelle oppepper van je huid maar prachtig resultaat na een kuur van 4 behandelingen. Voor het verminderen van de lijntjes en rimpels en verslapte huid geeft PRX Skin Booster een optimaal effect in kuurverband. In 4-6 behandelingen verminderen rimpels en verslapping, wordt de huid voller, steviger en gladder. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

PRX Skin Booster is geschikt voor:

  • Pigment
  • Kleine littekens
  • Huid met volumeverlies
  • Verslapte huid
  • Rimpels
  • Kraaienpootjes

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? De PRX Skin Booster geeft de huid een herstellende oppepper en werkt op een nieuwe gepatenteerde formule die bestaat uit een combinatie van TCA en waterstofperoxide.

De PRX Skin Booster is een behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren. De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojic acid. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in, op een zeer nauwkeurig PH-niveau, en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Het verouderingsproces wordt vertraagd. De Skin Booster zet de huid aan tot celvernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen boeken en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow. Tevens stimuleert de Skin Booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen het verouderingsproces te vertragen. De huid zal verstrakken en rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder worden.

Boost & Pro-Age

Instant boost – hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid.
Pro-Age formule – optimaal effect na kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

PRX Skin Booster i.c.m. Microneedling

De PRX Skin Booster werkt erg goed in combinatie met microneedling. Hiermee worden kleine ‘kanaaltjes’ in de huid gemaakt waardoor de huid geactiveerd wordt om het herstelproces op gang te brengen. Hierdoor zal je huid vernieuwen en de collageenaanmaak zal toenemen. Microneedling helpt de huid te verstevigen en egaler te maken, dit in combinatie met de PRX Skin Booster geeft een prachtig eindresultaat. We raden een kuurverband van 4 sessies aan waarna het effect zeker 6 maanden zichtbaar zal blijven.

PRX Skin Booster €110

Plan een gratis intakegesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.