Superboost

Superboost

Een facelift zonder snijden of prikken. Al na 1 behandeling resultaat!

Wat maakt Superboost zo effectief?

Superboost is de ultieme workout voor je gezicht, hals en décolleté. De SuperBoost combineert huidvernieuwing met elektrostimulatie, waardoor jouw huid niet alleen intens gevoed wordt, maar ook nog eens extreem gelift. Een 100% natuurlijke huidverjongende behandeling met de impact van een medische. Al na 1 behandeling resultaat!

Wat zijn de resultaten?

Superboost biedt de zachtheid van een cosmetische behandeling met de impact van een medische. We pakken jouw huidproblemen aan, en gaan vervolgens zorgen dat de communicatie tussen je hersenen en gelaatsspieren hersteld wordt. Op deze manier zorgt de SuperBoost voor een extreem anti-aging effect!

De mogelijkheden zijn zeer gevariëerd en zeer uitgebreid. Deze behandelmethode kan een oplossing bieden voor veel huidproblemen:

 • Huidverjonging
 • Activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui geworden zijn
 • Verminderen van rimpels en fijne lijntjes
 • Oog- en wenkbrauwlift
 • Onregelmatige huid
 • Grove poriën
 • Pigmentatie
 • Acné

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en pigmentvlekken worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. Ook acné, puistjes en onzuiverheden bestrijden we snel en effectief met de Superboost. Hierbij sluizen we een antibacteriële cocktail tot diep in de huid die ervoor zorgt dat we de acné bacterie van binnenuit kunnen aanpakken.

Wat is het verschil tussen Superboost en Botox

Botox zet de communicatie naar de spieren stop, en legt als het ware de spieren lam. Hierdoor worden spieren dun en slap. SuperBoost gaat juist de communicatie naar de spieren verbeteren, waardoor je een langdurig strakker resultaat krijgt.

Revolutionaire en pijnloze biofeedback behandeling

Deze behandelmethode bestaat uit 2 fases. Tijdens de 1e fase halen we het diepe, overtollige vuil uit de poriën. Tegelijkertijd worden actieve complexen via de poriën ingebracht door middel van een naaldloze injectie met jet-stream. De complexen richten zich specifiek op jouw huidproblemen en komen terecht in de diepere lagen van jouw huid daar waar andere behandelingen niet kunnen komen. Daar gaan ze de nieuwe huidcellen stimuleren. De 1e fase is dus al een boost voor jouw huid!

Tijdens de 2e fase herstellen en verbeteren we de communicatie tussen de hersenen, de spieren en de zenuwen door middel van elektrostimulatie (neurobiofeedback). De spieren worden zo opnieuw getraind om het gelaat te liften. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

Superboost vanaf €189

Voordelen Superboost

Het Superboost-apparaat maakt het mogelijk om diep in de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve complexen door de huidadnexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de huid te bereiken. Deze methode heeft bewezen resultaten:

 • Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen.
 • Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, oog-en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, huidspanning en veel meer.
 • Zeer resultaat-gericht met een prachtig natuurlijk effect.

SuperBoost laat je huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers! Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën.

Plan een gratis intakegesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.