Dr. Murad

Dr. Murad

Met Murad kunnen wij alle behandelingen aanpassen op je wensen en huidproblemen.

Waarom Dr. Murad?

Murad is het echte doktersmerk dat ontwikkeld is door dermatoloog dr. Murad. De behandelingen hebben als doel jou een jeugdigere uitstraling te geven. En dat tot op celniveau! Naast huidverbeterende ingrediënten bevatten alle Murad behandelingen een portie ontspanning.

Wat zijn de resultaten?

Deze behandeling is geschikt voor mensen die willen werken aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden, acne, de kwetsbaarheid van de huid willen verbeteren, pigmentvlekken willen verminderen en verhelderen.

Werkwijze

Dr. Murad werkt met 3 levels: Core, Advanced en Master. Samen met onze specialiste wordt gekeken welk level het beste bij je huidconditie en wensen past. Naast huidverbeterende eigenschappen bezit Dr. Murad ook een flinke portie ontspanning en massage.

Dr. Murad Core

Met Murad kunnen wij alle behandelingen aanpassen op je wensen en huidproblemen. Met Core starten we het begin naar huidverbetering. De 60 minuten durende behandeling zorgt ervoor dat beginnende lijntjes, pigmentvlekken, dofheid en ontstekingen verminderen.

Dr. Murad Advanced

De Advanced treatments kun je pas ondergaan, als je al bekend bent met de Core treatments. Deze next level treatments zullen jouw huid voorzien van ultieme huidverbetering en duren allemaal 60 minuten. Naast een intensieve peeling passen we een extra treatment toe die de peeling versterkt. Met deze behandeltechniek werken we intensief aan rimpels, verslapping en pigmentproblemen.

Dr. Murad Master

Met de Master treatment werken we high level aan huidverbetering -en verjonging. Naast intensieve peelings maken we ook gebruik van apparatuur zoals Radiofrequentie of Microneedling. Hiermee zetten we je huid extra aan het werk zodat deze na 1 behandeling een transformatie ondergaat, een egalere huidteint en een mooiere huidstructuur krijgt.

Dr. Murad 60 minuten vanaf €78,50

Plan een gratis intakegesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.