Dr. Murad

Dr. Murad

Met Murad kunnen wij alle behandelingen aanpassen op je wensen en huidproblemen.

Waarom Dr. Murad?

Murad is het echte doktersmerk dat ontwikkeld is door dermatoloog dr. Murad. De behandelingen hebben als doel jou een jeugdigere uitstraling te geven. En dat tot op celniveau! Naast huidverbeterende ingrediënten bevatten alle Murad behandelingen een portie ontspanning.

Wat zijn de resultaten?

Deze behandeling is geschikt voor mensen die willen werken aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden, acne, de kwetsbaarheid van de huid willen verbeteren, pigmentvlekken willen verminderen en verhelderen.

Werkwijze

Samen met onze huidexpert wordt gekeken welke behandeling het beste bij je huidconditie en wensen past. Naast huidverbeterende eigenschappen bezit Dr. Murad ook een flinke portie ontspanning en massage.

Dr. Murad 60 minuten vanaf €90

Plan een gratis intakegesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.