Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Chronische zonschade, maar ook trauma, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid kunnen pigmentproblemen geven.

MeLine – dé behandelmethode die pigmentvlekken effectief aanpakt

Pigmentvlekken zijn verkleuringen op de huid die zijn ontstaan door een overproductie van melanine. Er kunnen verschillende oorzaken zijn zoals het verouderingsproces, overmatige blootstelling aan de zon, hormoonwisselingen, bepaalde huidaandoeningen en ontstekingen.

Om pigmentvlekken zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats waarbij de huidspecialist samen met jou de behandelmethode bespreekt.

Wat maakt MeLine zo uniek?

De kracht is het ingrediënt tranexaminezuur, hét anti-pigmentstofje anno nu! MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Oók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals zwangerschapsmasker kunnen veilig worden behandeld. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt MeLine uniek.

MeLine is een kuur van 3 behandelingen in combinatie met productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn schitterend! Deze pigmentbehandeling kan enkel worden uitgevoerd wanneer de MeLine producten voor thuisgebruik tijdens de kuur worden gebruik. Het traject om pigmentvlekken te behandelen is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigmentvlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. De nachtcreme en masker dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de MeLine indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

SPOT behandeling

Met de MeLine SPOT behandeling kunnen plaatselijke pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken worden aangepakt. Deze eenmalige behandeling volstaat voor verwijdering van het pigment. Op gelaat, handen of decolleté.

Deze korte behandeling bestaat uit 2 stappen: De synergetische werking van de actieve stoffen dringen door in de huid om de pigmentvlekken aan te pakken. Na de behandeling dien je rekening te houden met een korstje dat op de huid komt. Je dient dagelijks een SPOT product te gebruiken en dagelijks een SPF te gebruiken. Als de pigmentvlek weg is dan dient deze onderhouden te worden met een masker 1x per week.

Wordt MeLine vergoed door je zorgverzekeraar?

Als de behandeling wordt ingezet ter bestrijding van PIH (Post Inflammatoire Hyperpigmentatie) wat veroorzaakt wordt door acne zullen sommige zorgverzekeringen een vergoeding aanbieden. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het aanvullende pakket dat je hebt afgesloten. Ook verschilt het bedrag per verzekeraar, dus check dit vooral even bij je eigen verzekering.

SPOT behandeling €50
MeLine gezichtsbehandeling €150

Plan een gratis intakegesprek in!

Heb je last van pigmentvlekken, PIH (vlekken na huidschade), melasma (zwangerschapsmasker) of sproetjes, laat je dan informeren tijdens een gratis intakegesprek over de zeer innovatieve en effectieve behandelmethode van MeLine. Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.