Kennismakingsbehandeling

Kennismakingsbehandeling

Maak kennis met de vakkundigheid en professionaliteit van DSTRESS en laat je huid stralen!

Wat houdt de kennismakingsbehandeling in?

Wil je weten wat een behandelingen voor jouw huid of lichaam kunnen betekenen of wil je kennismaken met onze manier van werken? Of heb je nog nooit een behandeling gehad? Tijdens de kennismakingsbehandeling kun je ervaren waarom onze behandelingen altijd direct resultaat hebben.

Kennismakingsbehandeling gezicht – MEET & GLOW

We starten eerst met een kennismakingsgesprek waar we meteen samen het intakeformulier doornemen welke je thuis online hebt ingevuld. We bespreken samen je doel, huidwens en gaan samen naar je huid kijken. Omdat we streven naar langdurig resultaat maken we ook een huidecho zodat we de huid van binnenuit kunnen beoordelen. Nu hebben we een totaalbeeld en kunnen we aan de slag met je huid.

  • 30 minuten gezichtsbehandeling Murad of La Colline
  • Collageenlamp
  • Nek/schoudermassage
  • Dagverzorging
  • Make-up

De behandeling wordt afgestemd op jouw huidconditie. Precies waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Natijd zal er een gepersonaliseerd advies worden gegeven om er voor te zorgen dat het resultaat behouden blijft. Na deze behandeling zie je direct resultaat. Je huid heeft weer die prachtige glow, voelt gladder, zachter en je gaat stralend de deur uit. Je weet nu hoe je huid ervoor staat, wat je zelf kunt doen om deze te verbeteren en wat wij voor je kunnen betekenen om je huid een boost te geven.

Normaal kost deze kennismakingsbehandeling €140, nu ter introductie €79.

 

Kennismakingsbehandeling lichaam – Bioslimming

Droom jij van een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite verminderd en jouw huid strakker wordt, terwijl je ondertussen kunt ontspannen?

Als jouw antwoord “JA” is dan is Bioslimming jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. Binnen no time een megazachte, glanzende, strakkere en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Huid verstevigen en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen resultaat.

Bij deze kennismakingsbehandeling maken we gebruik van verschillende gels die over elkaar heen worden aangebracht van knie tot borst. Zodra de eerste 3 gels zijn aangebracht wordt de huid ingepakt met folie. Tijdens deze stap mag je plaats nemen op de behandelstoel en 30-40 minuten heerlijk ontspannen terwijl de werkstoffen van de gel kunnen inwerken. Nadien wordt de folie en het overtollig product verwijderd en brengen we de laatste gel aan. BioSlimming maakt gebruik van thermische componenten; warm en koud. De behandeling wordt op deze manier nog intensiever. De ingrediënten dringen hierdoor dieper in de huid en de plaatselijke doorbloeding wordt verhoogt. Je ervaart door de thermische componenten een warm (tijdens de wrap) en koud (tijdens het aanbrengen van de laatste gel) gevoel tijdens de behandeling.

Normaal kost deze kennismakingsbehandeling €120, nu ter introductie €98.