PIGMENTATIE

Heb je een last van pigmentvlekken? De volgende producten geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft. Je vindt hier producten die de strijd aangaan met donkere vlekken en bruine plekken. Klik op de producten voor meer informatie.

Huidverzorging bij hyperpigmentatie

Wat veroorzaakt hyperpigmentatie? Onregelmatige productie van melanine (het bruine of roodachtige pigment in de huid). Bepaalde triggers – met name blootstelling aan de zon zonder spf bescherming – veroorzaakt deze onregelmatige productie, die leidt tot kleur-ophopingen aan het huidoppervlak. Andere oorzaken zijn hormonale factoren en post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) veroorzaakt door wondjes of littekens. Hormonale hyperpigmentatie en PIH worden beide versterkt door blootstelling aan de zon. In tegenstelling tot sproeten, zal hyperpigmentatie in de winter niet vervagen en wordt het zichtbaarder naarmate we ouder worden.

Draag dagelijks zonbescherming met spf om zonschade te voorkomen. Deze producten focussen zich specifiek op het behandelen van hyperpigmentatie en pigmentvlekken door de huid te verhelderen, te egaliseren en te beschermen tegen huidverkleuringen. 

Sorteer op
© 2009 - 2022 DSTRESS dé webshop voor al je Dermalogica producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel