ONZUIVERE HUID

Ben je volwassen en heb je last van een onzuivere huid? Geen paniek! De volgende producten geven jouw huid de huidverzorging die hij nodig heeft voor een zuivere, egale huid. Je kunt hier onder andere talgregulerende moisturizers, zuiverende cleansers en gezichtsmaskers vinden die helpen om puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden te verminderen en te behandelen. Klik op de producten voor meer informatie.

Huidverzorging tegen onzuiverheden (puistjes, mee-eters etc.)

Wist je dat op elke leeftijd onzuiverheden zoals puisten, gerstekorrels en mee-eters kunnen voorkomen? Onzuiverheden komen voor bij tieners, jongvolwassenen en vrouwen als gevolg van hormonale veranderingen. Ook stress, een teveel aan talg, opeenhoping van dode huidcellen en erfelijke aanleg zijn factoren die kunnen bijdragen aan een onzuivere huid. Onze Clear Start™ lijn is geformuleerd voor de jongere huid, die gevoelig is voor onzuiverheden vanwege overtollig talg. Onderstaande producten zijn geformuleerd voor de volwassen huid, die gevoeliger is voor hormonale onzuiverheden, tragere celvernieuwing en post-inflammatoire hyperpigmentatie (huidschade na ontstekingen). 

Sorteer op
© 2009 - 2022 DSTRESS dé webshop voor al je Dermalogica producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel