DROGE / VOCHTARME HUID

Heb je een droge of gedehydrateerde huid? De volgende producten van dermalogica geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft. Je vindt hier olierijke serums, moisturizers en cleansers die de doffe, droge huid laten stralen, maar ook hydraterende crèmes, boosters en toners die de fijne lijntjes van een gedehydrateerde huid vervagen. Klik op de producten voor meer informatie.

Huidverzorging voor de droge of gedehydrateerde huid

Wist je dat er een groot verschil tussen een droge huid en een vochtarme huid? Een droge huid is een genetisch bepaald huidtype, dat een tekort heeft aan lipiden (talg/vet) en te herkennen is aan een doffe uitstraling en een trekkerig gevoel na een wasbeurt. Een droge huid heeft behoefte aan olierijke producten. Een gedehydrateerde huid is een huidconditie waarbij de huid een tekort heeft aan vocht door externe factoren zoals omgevingsfactoren (milieuvervuiling), stress, weersomstandigheden etc. Een gedehydrateerde huid is te herkennen aan fijne lijntjes, schilfers en een trekkerig gevoel en heeft behoefte aan hydraterende producten.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2009 - 2022 DSTRESS dé webshop voor al je Dermalogica producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel