Murad | Intense Hydration

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 74,40 € 57,50 (inclusief btw)

Murad Intense Hydration

Wat doet het
Prebiotic 4-in-1 Cleanser

Op planten gebaseerde cleanser (rietsuiker) verwijdert effectief oog-, lip- en gezichts-make-up (zelfs waterproof). MultiCleanser helpt de huid verzorgen door de voedende werkstof hemisqualane. Dit product is een unieke cleanser met peptiden die 300 maal zo effectief is als traditionele oppervlakte-actieve stoffen en die niet irriteert. Verwijdert geen huideigen vetten (cyclisch peptide) en verzorgt daarnaast de goede bacteriën, die zorgen voor een goede balans. 
 

Hydrating Toner
Milde, alcoholvrije toner die de poriën vernauwt en de huid hydrateert, terwijl hij deze voorbereidt op de verdere verzorging van de huid. Vooral na en tijdens de menopauze wordt de huid vaak slapper, dunner en droger. Deze tonic van dr. Murad balanceert en rehydrateert de huid plus verwijdert onzuiverheden aan de oppervlakte van de huid. Want ook op latere leeftijd kunnen onzuiverheden zich nog voordoen. Je huid heeft gedurende de dag veel te verduren en met deze innovatieve spray verpakking breng je de onrustige, vochtarme huid weer tot rust. Ook heel fijn om in de zomer in de koelkast te bewaren en hiermee je gezicht op te frissen. Dit heeft een direct hydraterend effect.

Hoe te gebruiken
Klik op onderstaande producten voor meer informatie.
- Prebiotic 4-in-1 Multicleanser
- Hydrating Toner
 

© 2009 - 2021 DSTRESS dé webshop voor al je Dermalogica producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel