Voor een stralende, jeugdigere uitstraling!

La Colline Online DIY treatment

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 142,50 € 25,00 (inclusief btw)

LA COLLINE ONLINE DIY TREATMENT

Hoe lekker is het om in hectiche tijden meer aandacht aan je huid te geven. Wil jij werken aan huidverbetering? Wat is nou eigenlijk huidverbetering? Dit is jouw huid in betere conditie brengen. De huidconditie is verantwoordelijk voor eventuele huidproblemen. 

Huidverbetering start in de cellen. Als we ouder worden verliest onze huid energie en zal hij futlozer worden waardoor de conditie slechter wordt. Je huid wordt mat, verliest glans en vertoont fijne lijntjes en rimpels. Als eerste moet je dan beginnen bij de kern en die zit in de cellen. Het functioneren van je huid moet verbeteren en daar heb je energie voor nodig.

La Colline werkt op celniveau en zorgt in combinatie met het CMAge Complex dat de kwaliteit van de cel verbetert en de cellen weer meer energie krijgen. Hierdoor krijgt je huid weer een natuurlijk, gezonde glow en worden fijne lijntjes en rimpels minder. Je huid krijgt weer een jeugdigere uitstraling en de complimenten komen nu vanzelf: ' Goh, wat zie je er goed uit!'.

Je kunt thuis zelf heel veel doen om je huid een ware oppepper te geven! Uiteindelijk is dagelijkse verzorging de start van huidverbetering.

Deze treatment bevat:

- La Colline Cellular Modelling Bio-Peel (peeling)
- La Colline Vital Mask (gezichtsmasker)
- La Colline Vital Eye Mask (oogmasker)
- La Colline Eye Lift Essence (oogserum)
- La Colline Absolute Radiance Eye Cream (oogcreme)
- La Colline Cellular Youth Hydration Serum (gezichtsserum)
- La Colline Cellular Youth Hydration Cream (24-uurs creme)
- La Colline Lip Shaper (lipmasker)

 

 

© 2009 - 2021 DSTRESS dé webshop voor al je Dermalogica producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel