La Colline | Eco-Hydration Treatment 30 ml

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende
€ 281,00 (inclusief btw)

La Colline | Eco-Hydration Treatment

La Colline Moisture Boost++

 

Wat doet het
Het nieuwe en zeer innovatieve Eco-Hydration Factor complex helpt de natuurlijke hydratatiecyclus van de huidcel te herstellen. De werking wordt versterkt door drie vormen van hyaluronzuur die door hun verschillende moleculaire gewicht zorgen voor een optimaal hydratatieniveau. Cellular Eco-Hydration Treatment is een krachtige hydratatiekuur van 28 dagen en is uitermate geschikt voor een zeer droge of vochtarme huid. In minder dan een maand wordt de huid soepeler, rimpeltjes en fijne lijntjes zijn vervaagd en de zichtbare tekenen van dehydratatie zijn verminderd. Doordat de vochtreserves zijn aangevuld, ziet de huid er spectaculair stralend uit en is voller en steviger.

Hoe te gebruiken
Breng zowel ‘s ochtends als ’s avonds 1 tot 2 pipetjes aan op de grondig gereinigde hals en het gezicht, als tijdelijke vervanging van het gebruikelijke serum. Voor optimale bescherming en langdurig comfortabel gevoel is het essentieel om Cellular Youth Hydration Cream of Cellular Youth Hydration Balm van de Moisture Boost++ lijn te gebruiken. Na de kuur van 28 dagen, is het aanbevolen om Cellular de Youth Hydration Serum te gebruiken.

© 2009 - 2022 DSTRESS dé webshop voor al je Dermalogica producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel