La Colline | La Cure 4*10 ml

Vorige Artikel 4 van 4
€ 1.055,00 (inclusief btw)

La Colline |La Cure

La Colline NativAge

Wat doet het
Een intensief programma voor de jeugdige schoonheid van jouw huid. De nieuwste technologie verpakt als serum om onder uw NativAge cream te gebruiken. Verlengt de levensduur van uw huidcellen en neutraliseert vrije radicalen. Intensief kuurserum voor het herstellen en voeden van de huid. Een puur concentraat gecreëerd vanuit wetenschappelijke expertise. Te gebruiken in een kuur van 4 weken. Verpakt in een juwelenbox. La Colline NativAge La Cure is geschikt voor een huid met ouderdomstekenen, gebrek aan stevigheid, gebrek aan dichtheid, rimpels of een vale huid. La Colline NativAge La Cure zorgt voor algehele huidverjonging. Het product heeft een geraffineerde textuur en is makkelijk opneembaar, geeft een zijde finish en onmiddelijke sensatie van doeltreffendheid. Het maakt gebruik van laatste innovatie in technologie en brengt huideigen elementen die nodig zijn voor de collageen productie.

Hoe te gebruiken
Applicatie elke ochtend en avond na reiniging voor de creme Druk drie keer op de top van de pen en gebruik 1 pen per week.

© 2009 - 2022 DSTRESS dé webshop voor al je Dermalogica producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel